Behandlinger

Certificeret Krops-Psykoterapeut

v/Paul-Erik Schmidt

Krops-Psykoterapi.


Som krops-psykoterapeut praktiserer jeg en helhedsorienteret tilgang til terapi, der kombinerer kropslig bevidsthed med psykoterapeutiske metoder. Min tilgang er grundlagt på den overbevisning, at sindet og kroppen er dybt forbundet og påvirker hinanden, og derfor er det vigtigt at inddrage både den mentale og fysiske dimension i terapeutisk arbejde.


Den holistiske tilgang betyder, at jeg ser på dig som en hel person med unikke behov og livsaspekter. Jeg erkender, at dine følelser, tanker, handlinger og kropslige reaktioner alle spiller en rolle i dit velbefindende og dine udfordringer. Derfor udforsker vi sammen dine livserfaringer, relationer og overbevisninger for at opnå dybere forståelse og identificere potentielle mønstre, der måske er til stede.

LÆS MERE.


Work-Life-Balance


Work-life-balance, handler om at få færdigheder i at møde sine ubalancerede udfordringer, og få rodfæstet flere ressourcer til bedre at kunne regulere sig i svære situationer.

Det kunne f.eks. være;

-svært at være sig selv, fordi man har mistet sig selv igennem livet

-svært at have overskue til at gå på arbejde

-svært at finde ud af hvem man er (værdier, holdninger)

-svært at finde ro

Det og meget mere kan du få ud af denne workshop. Det eneste det kræver er dit arrangement. LÆS MERE.Stress og Angst


Folkesygdom


Hjælp til Stress og Angst gennem Krops-psykoterapi: Find ro og balance i dit Liv.

Er hverdagens travlhed og udfordringer begyndt at tage overhånd? Oplever du en konstant følelse af stress eller en bekymrende angst, der påvirker din daglige livskvalitet? Hos Krops-Psykoterapeut v/Paul-Erik Schmidt er vi dedikerede til at hjælpe dig med at genfinde ro og balance gennem vores specialiserede tilgang til krops-psykoterapi.


Hvordan påvirker stress og angst os?

Stress og angst er almindelige reaktioner på vores hektiske moderne liv. De kan manifestere sig på forskellige måder, lige fra fysiske symptomer som søvnforstyrrelser og spændinger til mentale udfordringer som konstant bekymring og overvældelse. Ignorering af disse tegn kan føre til langvarige konsekvenser for både vores fysiske og mentale velvære. LÆS MERE.


Anger Management

(Vredes Håndtering)

Mestring af vrede: Skab harmoni i dit liv.

Find Indre Ro: Velkommen til Vores Anger Management Rejse!


Hvad er Anger Management for dig?

Anger management er ikke bare endnu en færdighed at lære; det er nøglen til at opdage en bedre forbindelse med dig selv og dem omkring dig. Hvis du nogensinde har følt, at vrede styrer mere end du gør, er du ikke alene. Det er her, vores rejse begynder.

Hvorfor er dette vigtigt for dig?

Ubehandlet vrede kan tage en stor bid af livskvaliteten. Fra relationer til din daglige glæde - det påvirker alt. Vores tilgang til anger management er skræddersyet til at give dig redskaberne til at tage kontrol og skabe et mere positivt, balanceret liv. LÆS MERE.


Chok-Traume-PTSD


Kan krops-Psykoterapi hjælpe en med chok-traume-PTSD?

Jeg har en chok traume specialist uddannelse og med mine 9 års erfaring med, at arbejde med forskellige typer at traumer, giver mig en god ballast til at behandle dem.

Jeg har arbejdet med personer, som har været udsat for ulykker, krig, og har været i krise, som i dag står med en værdi hverdag, som de kan rumme og regulere sig på en sund måde i. LÆS MERE.


Andre udfordringer

Hvis du oplever udfordringer relateret til nedenstående områder, eller har svært ved at verbalisere dine aktuelle udfordringer, så fortvivl ikke. Mange mennesker finder det vanskeligt at udtrykke præcist, hvad de går igennem. Nogle af de områder, jeg blandt andet har erfaring med at håndtere, omfatter:


Angst
Sorg
Stress
Selvværd
Traumer
Kriser
Vold/overgreb
Spiseforstyrrelser
Misbrug
Livsvalg/livsretning

Med udfordringer følger en række følelser, som kan involvere en eller flere af nedestående temaer. De temaer som jeg b.la. har behandlet:


Udtrykke tanker, behov og følelser

Mærke sin krop og sine følelser

Håndtere og forvandle uhensigtsmæssige reaktioner og mønstre
Lære at mærke og rumme høj energi
Kende, forstå og acceptere sig selv
Forandre uhensigtsmæssige spændingsmønstre i kroppen
Mærke og sætte sine grænser
Udvikle sine evner til kontakt
Finde sine kvaliteter og sin kraft
Åbne sit hjerte
Åbne for de selvhelende potentialer
Lære af fortiden og finde nye veje

Anmeldelser

Anbefaling

Kan kun give Paul Erik vores varmeste og bedste anbefalinger Maveproblemer og angstanfald har igennem de sidste 4-5 år styret vores søns liv.

Efter diverse undersøgelser samt samtaler med psykologer var vi ved at opgive håbet – ingen og intet kunne tilsyneladende hjælpe.


Ved et lykketræf fik vi kontakt til Paul Erik, som hurtigt fik etableret et tillidsforhold med vores søn.

Efter 3 mdr. behandling i efteråret har vi i dag en fuldstændig forandret ung mand på 17 år – Glad og velfungerende . Han har igen mod på at være sammen med venner og familie


Jette Sørensen

Kan kun give Paul-Erik vore bedste anbefalinger.


Ikke nok med at han har en rolig og professionel fremtræden, han er grundig, ærlig og meget indlevende og empatisk.

Jeg har været i et anbefalelsesværdigt forløb hos Paul Erik og det har haft en afgørende betydning for mig i forhold til min forståelse af min opvækst. 


Nu ved jeg bla hvorfor min kropsholdning er som den er og jeg er blevet mere overbærende og forstående overfor mig selv.

Jeg har ved hjælp af få basale øvelser fået en hjælp til at få mere ro på og føle mig på mere sikker grund.


Kærlig hilsen Anne

Bedre selvværd og mindre angst

Da jeg startede ved Paul-Erik, var jeg massivt angstpræget og havde allerede gået i behandling for generaliseret angst i mange år uden et tilfredsstillende resultat, men det ændrede sig her. Blandt andet var jeg virkelig bange for at køre bil – men allerede efter et par gange med samtaler, øvelser og ‘hands on’ blev angsten hurtigt mindsket.


Derudover arbejder Paul-Erik med det hele menneske, hvilket for mig viste sig, at være vejen til et meningsfuldt liv med et godt selvværd og en minimal angst.


Jeg vil anbefale PE på det varmeste – han kan noget, som andre ikke kan


KRISTINE

Medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening må anvende titlen psykoterapeut MPF, som står for ’Medlem af Dansk Psykoterapeutforening’.


I Danmark er titlen ’psykoterapeut’ ubeskyttet. Alle kan i princippet sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Derfor er titlen psykoterapeut MPFet kvalitetsstempel, da den stiller en række krav til terapeutens uddannelsesbaggrund og erfaring.

LÆS MERE:

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes